Culinaire Fietsroute 2022

Dubbel fietsplezier: Twee culinaire routes in Hoogstraten & Baarle-Hertog-Nassau

Met de culinaire fietsroutes geniet je niet alleen van de mooiste plekken in en rond Hoogstraten, maar je schuift onderweg ook aan voor een smakelijk menu.

Ook voor 2022 wordt een nieuwe culinaire route ontwikkeld. Gewoontegetrouw start de route omstreeks 1 mei en loopt ze tot eind september. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Het concept blijft onveranderd: Met de culinaire route ontdek je niet alleen de mooiste plekken die Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau te bieden hebben, maar je schuift onderweg ook aan voor een smakelijk menu. De verschillende gangen krijg je steeds in een andere zaak op de fietsroute voorgeschoteld.

Vooraf reserveren bij Visit Hoogstraten of Baarle-Hertog-Nassau is noodzakelijk. Je kan de route fietsen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De culinaire fietsroute start met de heropening van de horeca en loopt tot en met zondag 26 september.

Geef je de culinaire route liever cadeau? Dat kan: In de verschillende infokantoren kan je terecht voor een cadeaubon voor deze route. De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.